“Het is onnoemelijk veel waard plezierig en veilig in je eigen omgeving te kunnen blijven wonen.”

Regio Delft

Ik heb jarenlang in de arbeidsbemiddeling gewerkt totdat ik samen met mijn echtgenote een adviesbureau ben gestart. Nu dat bedrijf staat heb ik tijd en energie over om iets anders te gaan doen. Door vestigingsmanager Delft van Saar aan Huis te worden ben ik weer terug waar het allemaal begon; het samenbrengen van de zorgvraag en zorgverlener op een manier die voor alle partijen het beste werkt.

Daarnaast ben ik in mijn jeugd zelf mantelzorger voor mijn moeder geweest. Ik heb ervaren hoe intensief maar ook hoe dankbaar het verlenen van zorg kan zijn. Maar ik heb ook ervaren hoe fijn het is als je even niet hoefde te zorgen en dat we gewoon iets leuks konden doen. Het allerbelangrijkste was toch dat mijn moeder tot het laatste moment in haar eigen vertrouwde omgeving kon blijven. De waarde daarvan valt eigenlijk niet uit te drukken. En dat is waar ik mij elke dag voor 110% voor wil inzetten!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Delft, Rijswijk, Pijnacker Nootdorp, Midden Delfland of Lansingerland? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Wijnand van Oene

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Delft
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.