Directeur Innovatie en Groei

(met focus op data en digitalisering)

Saar aan Huis Nederland (SaH) is één van de meest toonaangevende commerciële mantelzorgorganisaties van Nederland die hulpbehoevende ouderen voorziet in maatwerk-ondersteuning in de thuissituatie. De organisatie kent een franchiseformule en telt momenteel 34 franchisevestigingen en 11 eigen vestigingen. Het hoofdkantoor van Saar aan Huis is gevestigd in Amstelveen waar 15 medewerkers werkzaam zijn inclusief de nu nog tweehoofdige Directie. De lijnen zijn kort en samenwerking wordt hier gezien als de sleutel tot succes. De organisatie heeft ambitieuze doelstellingen en is op zoek naar een 3de directielid die deze scale-up organisatie samen met het team naar een volgende fase weet te brengen.

Profiel
We zijn op zoek naar een gedreven persoon die voortdurend streeft naar excellentie, een passie heeft voor data en digitalisering en met SaH een blijvende verandering wil bewerkstelligen in de manier waarop mantelzorgondersteuning geïntegreerd is in onze samenleving.

Functie omschrijving
Samen met de Directeur Franchise en Directeur Operations ben je verantwoordelijk voor het realiseren van strategische, operationele, beleidsmatige en financiële doelstellingen van de organisatie. Je zorgt dat deadlines worden gehaald en waarborgt dat de diensten van de organisatie op middellange en lange termijn aansluiten bij de marktontwikkelingen. Je stuurt de organisatie naar een volgende fase en zorgt voor verdere professionalisering door onder andere een slag te maken op het gebied van digitalisering. 

Als Directeur Innovatie en Groei ben je eindverantwoordelijk voor data en technologie. Je bent sterk op de business georiënteerd, hebt een cruciale rol in het vertalen van de wensen en eisen vanuit de gebruikersomgeving en interne organisatie naar gedigitaliseerde, data gedreven oplossingen. Je bent gefocust op groei en weet kansen te creëren op basis van data. De technische omgeving van SaH is essentieel voor de dagelijkse (commerciële) activiteiten en valt te typeren als complex, dynamisch en uitdagend. Samen met de Directeur Operations werk je aan het verder digitaliseren en verbeteren van werkprocessen voor de gehele organisatie.

Deze functie is een prachtige kans voor een ondernemend persoon die de groei-ambities wil gaan realiseren door het bepalen, uitrollen en implementeren van de strategie 

Gezochte kandidaat:
De ideale kandidaat is een analyticus, verbinder, communicatief, strateeg, impactvolle veranderaar met ervaring in een P&L verantwoordelijke managementrol binnen een snel groeiende, dynamische scale-up. Hij/Zij is data gedreven en zeer vaardig op het gebied van automatisering en technologie.   

Daarnaast is deze persoon in het bezit van:

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren
Enthousiast? Solliciteer dan vandaag! Mail je CV en motivatie naar vacature@saaraanhuis.nl t.a.v. Sabine Blom van Assendelft of neem contact op met Sabine via 06-17336889.