Regio Amstelland

Voor ouderen die in hun eigen leefomgeving willen blijven wonen, is een beetje ondersteuning vaak meer dan welkom. Saar aan Huis helpt ouderen om prettig en verantwoord in hun woonomgeving te kunnen blijven. We bieden geen medische zorg en zijn geen schoonmaakbedrijf. Wat bieden we wel?

Denk aan samen koken, een spelletje doen of een wandeling maken. Onze Saar (of Bram) weet hoe je moet ondersteunen en ontzorgen. Dat hebben ze veelal geleerd uit eigen mantelzorg-ervaring. Mantelzorgen voor degene waar je veel van houdt is mooi, waardevol, maar op zijn tijd ook zwaar. Naast het mantelzorgen is er vaak ook een eigen gezin, een fulltime baan en een sociaal leven waar tijd en aandacht voor nodig is.

Met haar ervaring in het matchen van werkzoekenden, met functies waar mensen weer in opbloeien, weet Rian wat het voor mensen betekent als ze daarmee geholpen worden. Hoe mooi is het om deze ervaring in te zetten voor een meer maatschappelijk belang. Dat mag ze doen bij Saar aan Huis: “Iets betekenen voor mensen die wat gezelligheid en een steuntje in de rug nodig hebben. En dan de verbinding maken met mensen die tijd en ruimte willen maken om die ondersteuning te geven. Hier krijg ik elke dag weer energie van.”

"Als ouderen prettig wonen, hebben ze vaak minder medische zorg nodig."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Ronde Venen, Ouder-Amstel en Uithoorn? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Amstelland

Rian Siero

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Amstelland
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is partner van Amstelring. Onze Saars bieden aanvullenden mantelzorg op maat.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.