Regio Amstelland

Na een succesvolle carrière van meer dan zeventien jaar bij Yacht Externen Management B.V. / Randstad Groep Nederland, maakt Hellianthe met veel enthousiasme de overstap naar Saar aan Huis. De drijfveer achter deze keuze is helder: de verbinding met mensen en het verschil maken in hun leven.

Hellianthe is gedreven door de intrinsieke motivatie om een maatschappelijke bijdrage te leveren. “Mijn passie ligt in de verbinding met mensen. Het idee om écht het verschil te kunnen maken in iemands leven, geeft me enorm veel voldoening.”

Die voldoening vindt Hellianthe nu bij Saar aan Huis. In haar nieuwe rol als regiomanager voor Amstelland kan zij haar commerciële vaardigheden en ervaring in de arbeidsbemiddeling perfect combineren met haar passie voor de zorg. “Ik kijk er enorm naar uit om samen met de Saars en mantelzorgers in Amstelland de missie van Saar aan Huis te realiseren: ouderen zo lang mogelijk prettig en veilig thuis laten wonen.”

Benieuwd naar wat Hellianthe voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met Saar aan Huis. We bespreken graag uw wensen en bekijken samen de mogelijkheden.

"Het faciliteren van mantelzorgers resulteert in verbeterde zorg, een Saar maakt zorgen makkelijker."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Ronde Venen, Ouder-Amstel en Uithoorn? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Hellianthe van Doten

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Amstelland
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is partner van Amstelring. Onze Saars bieden aanvullenden mantelzorg op maat.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.