"Aanvullende mantelzorg levert een belangrijke bijdrage aan een betere samenleving."

Regio Amstelland

‘Niet iedereen is in staat om voor een naaste te zorgen. Je kunt daar best hulp bij vragen’. Marion weet hoe belangrijk aanvullende mantelzorg kan zijn. Marion wil graag iets betekenen voor de maatschappij. Dat hoopt ze via Saar aan Huis te kunnen doen. ‘Mensen zijn druk of wonen ver weg, terwijl ze graag een naaste zouden willen bijstaan. Maar dat lukt niet altijd. Dan is het goed te weten dat een Saar een deel van hun taak kan overnemen.’

Marion heeft heel wat ervaring in de zorg: als operationeel manager in de ouderenzorg en in ziekenhuizen. De zorg en ouderen liggen haar na aan het hart. Ze is een echte doener. Roept iemand de hulp in van een Saar? Zij zorgt dat in zeer korte tijd een goede match is gemaakt. ‘Een cliënt en een Saar moeten goed bij elkaar passen. Daarom is het belangrijk goed door te vragen én te luisteren. Dan kun je met de goede oplossing komen waardoor een oudere fijn thuis kan blijven wonen’.

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Ronde Venen, Ouder-Amstel en Uithoorn? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Marion de Vries

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Amstelland
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is partner van Amstelring. Onze Saars bieden aanvullenden mantelzorg op maat.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.