Regio Amsterdam

Monique is een echte verbinder. Ze wint snel het vertrouwen van anderen door haar oprechte interesse en geduldige houding. Loyaal en integer, met oog voor detail, zoekt ze altijd naar de beste oplossing voor haar cliënten. Na 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven besloot Monique haar passie voor zorg te volgen. De zorgwereld, die steeds complexer wordt, trok haar aan. Met haar kennis en kunde wil ze graag mensen helpen die zorg nodig hebben.

Monique haar passie voor welzijn is gecombineerd met een zakelijke affiniteit. Ze is creatief en denkt in oplossingen, niet in problemen. Dit maakt haar tot een waardevolle schakel tussen cliënten, mantelzorgers en zorgprofessionals.

De drijfveer van Monique is persoonlijk. Toen haar moeder ziek werd, ervoer ze van dichtbij hoe complex de zorgwereld kan zijn. Ze wilde graag iets betekenen voor anderen in diezelfde situatie. Toen ze over Saar aan Huis hoorde, wist ze dat ze hier haar passie en kunde kon inzetten.

“In het vinden van de juiste zorgoplossingen moet je denken in oplossingen en niet in problemen.”

Met deze visie helpt Monique cliënten bij het vinden van de juiste zorg. Ze luistert aandachtig naar hun wensen en behoeften en stemt daar de zorg op af. Met haar enthousiasme en gedrevenheid maakt ze het verschil voor mensen die zorg nodig hebben.

Emiel is een ervaren professional met een achtergrond in de commerciële wereld, heeft een diepe affiniteit ontwikkeld voor het combineren van zijn zakelijke kennis met de zorg. Zijn motivatie om deze twee werelden samen te brengen is geworteld in persoonlijke ervaringen en een sterke familieband met de zorgsector.

Wat Emiel onderscheidt, is zijn diepgaande betrokkenheid bij de zorg. Als ervaringsdeskundige voor familieleden heeft hij niet alleen een empathisch begrip ontwikkeld voor de behoeften van mensen die zorg nodig hebben, maar ook voor de uitdagingen waarmee mantelzorgers dagelijks worden geconfronteerd.

Emiel is vastbesloten en zal alles op alles zetten om de juiste zorg te realiseren. Hij gelooft dat dit alles niet alleen de kwaliteit van de zorg zal verbeteren, maar ook een positieve impact zal hebben op het welzijn van zowel zorgontvangers als mantelzorgers.

Benieuwd naar wat Monique en Emiel voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Saar aan Huis. We bespreken graag uw wensen en bekijken samen de mogelijkheden.

"Het faciliteren van mantelzorgers resulteert in verbeterde zorg, een Saar maakt zorgen makkelijker."

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in Amsterdam? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

saar aan huis amstelland

Monique Beerepoot & Emiel van der Meer

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Amsterdam
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.