Regio Apeldoorn

Angelina en ik leiden de vestiging Saar aan Huis, regio Apeldoorn. Wij hadden beiden de sterke wens werk te gaan doen, dat bijdraagt aan het maatschappelijk belang. En toen Saar aan Huis op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Charlotte: Toen mijn moeder ging dementeren heb ik zelf ervaren hoe mooi het is, dat er zulke geweldige mensen zijn die er mede voor zorgen, dat ouderen zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Wij vonden de persoonlijke aandacht heel fijn. En omdat wij, de kinderen, allemaal best ver weg woonden, was aanvullende mantelzorg voor 2 middagen per week een goede oplossing. Ik vind het heel belangrijk dat, ouderen waardig, veilig en zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Door jarenlange werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling en vrijwilligersbemiddeling voor maatschappelijke instanties, samen met organisatietalent, empathisch vermogen en een goed luisterend oor, kan ik de juiste verbinding maken tussen u en een fijne Saar/Bram. Hierbij staan het persoonlijke aspect en het service niveau altijd boven aan.

Angelina: tijdens mijn 20 jaar als horeca ondernemer merkte ik, dat het persoonlijk contact met vooral de oudere klanten mij het meeste voldoening gaf. Toen ik de horeca besloot achter mij te laten en werk zocht in een totaal andere richting, kwam via via de zorg op mijn pad. Ik ben aan de slag gegaan als mantelzorger en heb dit ervaren als heel dankbaar en plezierig. Het is zo belangrijk dat ouderen de zorg en liefdevolle aandacht krijgen die zij nodig hebben. Kort daarna ontdekten Charlotte en ik Saar aan Huis en dachten meteen “Ja! Dit is het!”.

Onze missie is zowel u als uw mantelzorger zo goed mogelijk te ondersteunen!

Heeft u behoefte aan aanvullende mantelzorg in de gemeenten Apeldoorn, Voorst, Emst, Vaassen, Zutphen of Brummen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zoeken dan een betrouwbare, liefdevolle en professionele Saar/Bram voor u!

“Plezier hebben en kunnen blijven doen wat voor u belangrijk is. De juiste Saar/Bram helpt u daarbij!”

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Apeldoorn, Voorst, Emst, Vaassen, Zutphen of Brummen? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Angelina Padilla en Charlotte Evers

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Apeldoorn
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.