Regio Apeldoorn

Mantelzorgers zijn een mooi en belangrijk gegeven. Je zorgt immers voor een naaste die bepaalde dingen niet meer zelf kan. Mantelzorg bieden kan naast het zorgen voor het gezin, werken, sporten en alle andere bezigheden soms wat veel worden. Hoe fijn is het dan dat iemand hierin een handje kan helpen. Zo help je 2 partijen, de mantelzorggever en de mantelzorgontvanger.

Jessica die ruime ervaring heeft in de thuiszorgwereld weet als geen ander hoe fijn het is dat iemand een boodschapje kan doen of een wandelingetje kan maken. Want voor de mantelzorgontvanger is het super belangrijk dat de juiste voeding is in huis is, maar ook dat er persoonlijke aandacht wordt gegeven. Hierdoor kan iemand vaak langer thuis blijven wonen en/of extra momentje van ontspanning en geluk bieden.

Jessica houdt van het persoonlijke contact om zo een goede match te kunnen maken tussen een zorgvrager en een Saar/Bram. Ze bezoekt de zorgvragers graag thuis om zo een duidelijk beeld te krijgen en de juiste persoon te koppelen.

"Met persoonlijke aandacht de juiste Saar vinden."

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Apeldoorn, Voorst, Emst, Vaassen, Zutphen of Brummen? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

saar aan huis apeldoorn

Jessica Wolters

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Apeldoorn
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.