Regio Eemland

Angelique is verantwoordelijk voor regio Eemland wat bestaat uit de gemeenten: Soest, Baarn, Amersfoort, Bunschoten, Hoogland, Nijkerk, Hoevelaken en Leusden. Zij weet mensen te verbinden en bruggen te bouwen. Bij haar draait het om persoonlijke aandacht zodat zij ervoor kan zorgen dat ouderen lang en prettig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Angelique stemt haar service altijd af op de behoefte van de ouderen. Zij staat voor het vinden van de juiste zorgverlener, op het gewenste moment, wanneer het de klant uitkomt! Haar betrokkenheid en oprechtheid zijn de basis voor succes. Angelique heeft het overgrote deel van haar carrière gewerkt in de financiële dienstverlening. De laatste paar jaar als senior accountmanager waar samenbrengen en het verbinden van mensen en diensten haar dagelijks werk was.

José de Kruif (1970), Backoffice

José ondersteunt de vestiging Eemland in de backoffice. Zij is graag uw aanspreekpunt m.b.t. administratieve zaken, incasso’s, uitbetalingen en vakantievervanging voor uw Saar. José werkt parttime voor Saar aan Huis en is daarnaast ook Saar. Zij is woonachtig in Baarn

"Met persoonlijke aandacht de juiste Saar vinden."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk of Soest? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Eemland

Angelique Abbring

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Eemland
werkt samen met partners

Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.