Regio Emmen

Uit eigen ervaring weet Linda van Norel wat het is om mantelzorger te zijn. Dat u uw naaste of uw ouder zo lang mogelijk, maar ook onder de beste omstandigheden thuis wilt laten wonen is voor haar vanzelfsprekend. Soms word u als mantelzorger overspoeld door de veelheid der dingen en is het een cadeautje als iemand u kunt helpen, ondersteunen en een deel van de zorg voor een dierbare over kan nemen. Dat is precies waarom Linda zo enthousiast werd van Saar aan Huis. Een Saar of Bram kan echt uitkomst bieden voor de mantelzorger, maar natuurlijk juist ook voor uw ouder, kind of naaste. De juiste Saar of Bram wordt een ‘maatje’ die leuke dingen komt doen, een oogje in het zeil houdt en dat belangrijke praatje maakt.

Linda heeft jarenlang gewerkt in de jeugdhulp, waar zij ook vaak gezinnen ontmoette waarin jonge mantelzorgers (tieners) zijn. Of, waarin ouders mantelzorgers voor hun jonge kinderen zijn. Linda ziet het belang van het zo goed mogelijk ondersteunen van mantelzorgers daar zij niet door hun hoeven zakken terwijl ze naast het mantelzorgen ook nog ballen hoog proberen hoog te houden ten aanzien van werk/studie, relatie, gezin, etc. De zorgen van een mantelzorger verlichten door zo goed mogelijke ondersteuning te bieden aan een mantelzorger en de cliënt door de juiste Saar of Bram te vinden, dat is de missie van Linda.

Wilt u weten wat Linda voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met haar op via de genoemde contactgegevens.

 

“Soms word je als mantelzorger even overspoeld door de veelheid der dingen en is het een cadeautje als iemand je kan helpen ondersteunen en een deel van de zorg voor je ouder/naaste over kan nemen".

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de regio Emmen, Coevorden of Ter Apel? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Regio Emmen

Linda van Norel

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Emmen
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.