Regio Flevoland

Trijnie Beuving zet zich vol enthousiasme in, om daar waar gevraagd mantelzorgers in de regio Flevoland te ondersteunen door de juiste Saar aan de cliënt te matchen. Met haar achtergrond als verpleegkundige heeft ze jaren geleden de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven, bij bedrijven in de medische sector. Door haar eigen ervaring als mantelzorger van haar moeder weet ze heel goed, dat de combinatie mantelzorg, werken en ook nog een eigen leven willen hebben, best pittig is. In deze periode heeft ze ook ervaren hoe belangrijk het voor ouderen is, zo lang het enigszins mogelijk is, in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Deze persoonlijke ervaring en de drive om iets te kunnen betekenen in het leven van een ander, heeft haar doen besluiten om Saar aan Huis Flevoland haar gezicht te geven! Haar streven is om 3 partijen blij te maken; de cliënt, de mantelzorgers en de Saar!

"Iedereen moet blij zijn; de cliënt, de mantelzorgers en de Saar.”

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder of Urk? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

saar aan huis flevoland

Trijnie Beuving

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Flevoland
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.