Regio Fryslân

Willeke en Monique hebben beiden jarenlange ervaring in de zorg. Als mantelzorger van haar moeder realiseerde Monique zich dat ze ook in haar werk graag meer wilde betekenen voor een ander.  Door haar ervaring in werving en selectie vindt ze voor iedere vraag een passende Saar. Ze maakt graag het onmogelijke mogelijk en ziet altijd kansen en oplossingen. Ze haalt energie uit het verbinden van mensen en is integer en attent.

Willeke heeft werkervaring opgedaan in zowel de (zakelijke) dienstverlening als in het werken voor en met senioren thuis. Ze is oprecht en betrokken en heeft als motto NIVEA (Niet Invullen Voor Een Ander). Ze kan buiten gebaande paden denken en weet ook door verdriet en pijn heen de vraag achter de vraag helder te krijgen. Jarenlang zorgde ze met haar man voor hun zieke zoontje. Met Saar aan Huis voegen Monique en Willeke kwaliteit toe aan het leven van ouderen zodat die comfortabel thuis kunnen blijven wonen.

In Fryslân zeggen ze: ‘Noflik en mei nocht (thús) wenje en libje!’

Wilt u graag samen boodschappen doen, koken en/of eten?
Kies dan voor TAFEL-VOOR-2 van Saar aan Huis i.s.m. de Poiesz Heerenveen en Leeuwarden-Aldlân. Vraag via deze link meer informatie aan.

"Kwaliteit toevoegen aan het leven van ouderen."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in Friesland? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Friesland

Willeke Philips en Monique Venema

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Fryslân
werkt samen met partners

saar aan huis gooi en vechtstreek