Regio Gooi & Vechtstreek

Anita is sinds 2015 franchisenemer van Saar aan Huis Gooi & Vechtstreek. Zij heeft in de tussentijd de “mantelzorgmarkt” tot in de puntjes leren kennen en kent de klappen van de zweep. Anita en haar team, bestaande uit Claudia Duijndam en Jeanette van Remmen, vinden het belangrijk dat zij de client goed adviseren en passende hulp kunnen aanbieden door enerzijds de geschikte Saar te selecteren en anderzijds door kundig te adviseren over de diverse mogelijkheden. Mantelzorg kan worden gefinancierd vanuit de WLZ, aanvullende zorgverzekering of het kan particulier gefinancierd worden. Wij adviseren u graag!

Vestiging Gooi & Vechtstreek heeft veel ervaring met 24-uurdiensten, nachtdiensten maar ook voor bijvoorbeeld 2 uur in de week gezelschap kunt u bij ons terecht. Wij hebben ca 150  geselecteerde Saars in de regio werken bij  onze cliënten, zij maken voor ons het verschil om u als client te ontzorgen en te kunnen bewerkstelligen dat onze cliënten langer zelfstandig kunnen blijven thuis wonen. Dit is een uiterst mooie rol die wij mogen vervullen!

Ook bij cliënten die in tehuizen zijn terechtgekomen helpen wij regelmatig door middel van wat gezelschap, afleiding etc. Ook hier mogen wij een mooie rol samen met de verzorging van de diverse huizen vervullen.

Neemt u contact met ons op? Wij staan voor u klaar.

Tot snel, Claudia, Jeanette en Anita

 

"Pas tevreden als Saar en cliënt een goede match vormen."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Wijdemeren en Weesp? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Gooi en Vechtstreek

Anita van den Noort

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Gooi & Vechtstreek
werkt samen met partners

Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.