Regio Gooi & Vechtstreek

Nadat Anita vele jaren als commercieel manager en als interim manager gewerkt heeft in de uitzendbranche en bij diverse uitgeverijen werkt ze sinds medio 2015 als zorgondernemer bij Saar aan Huis. Anita heeft ervaren dat je het verschil kunt maken door het leveren van persoonlijke service en door het menselijke aspect altijd in het oog te houden. Haar ruime ervaring met werven en selecteren van personeel, mede in de zorg, komen bij Saar aan Huis goed van pas. Anita is pas tevreden als klant en “Saar” een goede match zijn.

Carla Jelsma is sinds 2021 de nieuwe collega van Anita. Carla houdt zich bezig met de match tussen de Saar en de cliënt. Carla heeft jarenlang als Saar gewerkt en omdat haar organisatietalent opviel hebben wij haar gevraagd om de vestiging G&V te komen coördineren. Zij zal uw contactpersoon zijn als u zich aanmeldt als cliënt of als Saar.

Anca Wierenga ondersteunt de vestiging in de backoffice. Ze heeft veel ervaring met administratieve processen. Zij zorgt ervoor dat zowel de Saar als de cliënt onze overeenkomsten in goede orde (veelal digitaal) ontvangt.

 

"Pas tevreden als Saar en cliënt een goede match vormen."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Gooi en Vechtstreek

Anita van den Noort

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Gooi & Vechtstreek
werkt samen met partners

Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.