Regio Helmond

Het is zeer plezierig en comfortabel als u zo lang mogelijk, prettig en comfortabel thuis kan blijven wonen. Fijn in uw eigen vertrouwde omgeving. Vaak zijn er dan mantelzorgers die daarbij helpen. En uit eigen ervaring weet ik dat dat soms niet meevalt. Saar aan Huis kan u daarbij ondersteunen. Wij bieden aanvullende mantelzorg zodat u en uw dierbaren even op adem kunnen komen. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen, waardoor u zelf de regie in handen blijft houden.

Jolanda heeft zelf jarenlange ervaring in de thuiszorg en heeft ook gewerkt als Alphabemiddelaar. “De juiste Saar (of Bram) aan de cliënt koppelen zit in mijn bloed. Dat doe ik met passie, een gezonde dosis humor, begrip, een luisterend oor en ondernemingszin. Ik vind het een uitdaging om met mijn kennis en ervaring ervoor te zorgen dat een Saar van toegevoegde waarde is in uw leven.”

"Samen maken we uw wereld een beetje mooier en aangenamer."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Helmond: Laarbeek, Gemert/Bakel, Boekel, Heeze/ Leende, Sterksel, Geldrop en Mierlo. Meierijstad: Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Helmond

Jolanda Oerlemans

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Helmond
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.