"Zoveel mogelijk ouderen ondersteunen en mantelzorgers ontlasten."

Regio Helmond

Jaren geleden heb ik voor verschillende mensen in de omgeving mantelzorg georganiseerd. Ik ondernam leuke en actieve dingen met ouderen en hulpbehoevenden. Zo ging ik bijvoorbeeld met ze tennissen of zwemmen of bezochten we voorstellingen. Ook ging ik soms mee naar de dokter of op ziekenhuisbezoek. Ik heb na die tijd een overstap gemaakt naar een andere baan, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Ik miste het menselijk aspect. Bij Saar aan Huis komt alles samen: mijn ervaring in werving en selectie, het verbinden van mensen, iets goeds doen voor anderen, maar ook commercieel bezig zijn en ondernemerschap. Saar aan Huis is een gedegen organisatie. De ambitie is om te groeien en te innoveren. Daar voel ik me prettig bij.

Mandy heeft jarenlange ervaring om mensen te verbinden. Goed luisteren en aandacht geven zijn daarbij haar uitgangspunten. Ik vind het leuk om met allerlei verschillende soorten mensen om te gaan. Ik heb zelf ervaring als mantelzorger en weet hoe het leven voor ouderen plezieriger en aangenamer te maken. Ik hoop in mijn omgeving zoveel mogelijk ouderen en hulpbehoevende te kunnen ondersteunen waardoor ze met meer plezier thuis kunnen wonen. Daarnaast wil ik samen met de Saars mantelzorgers ontlasten. Een kennismakingsgesprek is daarvoor de eerste stap.

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Asten, Deurne, Helmond, Gerwen, Laarbeek, Gemert-Bakel of Nederwetten? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Mandy Verbakel

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Helmond
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.