Regio Lekstroom

Als Regiomanager bij Saar aan Huis zet ik mij ervoor in om ervoor te zorgen dat hulpbehoevenden zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en hun mantelzorgers te ontzorgen. Het zorgen voor een hulpbehoevende naaste, of een naaste met dementie is een zware taak en niet altijd goed in te plannen.

Saar aan Huis ontzorgt, door tijdens een persoonlijke intake echt te luisteren naar de persoonlijke wensen van cliënt en mantelzorgers, waarbij de regie altijd in handen blijft van de cliënt. Samen maken we een gepersonaliseerd dienstverleningsplan, waarbij we bij het inzetten van een Saar of Bram zoeken naar de juiste match met de cliënt.

Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien hoe blij onze cliënten en hun mantelzorgers zijn met onze Saars en Brammen. Zowel omdat zij ondersteuning kunnen bieden op gebieden waar de hulpbehoevende het niet meer zelf kan, als om de band die tussen cliënt en Saars / Brammen ontstaat.

Ik heb vele jaren in de dienstverlenende sector gewerkt en met name ervaring in de uitzendbranche, zorgt ervoor dat ik snel kan inspelen op de vraag en de juiste match kan maken. Doordat ik in mijn privéleven enkele jaren mantelzorger ben geweest,  weet ik hoe mooi -maar soms ook zwaar- de zorg voor een naaste kan zijn. Het is dan ook mijn missie om daadkrachtig, maar met compassie te zorgen voor de beste dienstverlening!

"Aanvullende mantelzorg op maat."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Bunnik, Culemborg, Houten, Nieuwegein, Vijfheerenlanden of Wijk bij Duurstede? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Esther van der Hoorn

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Lekstroom
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.