Regio Meppel

De Saar aan Huis-vestiging voor Meppel en omgeving wordt geleid door Conny en Bob. Hun wens was om samen te ondernemen en iets voor anderen te betekenen. Conny heeft lang gewerkt in de (gemeentelijke) dienstverlening, Bob was interim HR-manager. Daarnaast hadden ze lange tijd een B&B.

Bob: Tijdens een wandelvakantie in Zwitserland zag ik op Linkedin Saar aan Huis voorbijkomen. Dat sprak ons aan en Conny en ik hebben het daar veel wandelingen over gehad. We werden steeds enthousiaster. Thuisgekomen hebben we contact gezocht met de oprichtster Sabine en zo is het gaan lopen. Wij hebben allebei ervaring in de mantelzorg voor familie, daarnaast ben ik ook nog bewindvoerder voor een naaste.

Door onze ervaring weten wij mensen samen te brengen en begrijpen wij wat ouderen nodig hebben. We hopen dat over een tijdje Saar aan Huis in Steenwijk, Hoogeveen en Meppel en omgeving een begrip is geworden en dat we veel ouderen gelukkig kunnen maken met een lieve Saar. Het is de bedoeling een gezonde organisatie op te zetten die kwaliteit biedt in de dienstverlening die wij verzorgen. Door de Saars die bij ons zijn aangesloten regelmatig samen te laten komen, willen we dat ze van elkaar leren zodat we ouderen nog beter kunnen helpen.

"We begrijpen wat ouderen nodig hebben."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Meppel, De Wolden, Hoogeveen, Staphorst, Steenwijkerland of Westerveld? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Conny Rietema en Bob Assenberg

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Meppel
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.