“Inzetten op kwaliteit van leven moet de kerntaak zijn in de zorg van ouderen.”

Regio Midden - Limburg

Als oudere fijn en zo lang mogelijk in je oude vertrouwde omgeving blijven wonen?  Met een beetje hulp of gezelschap? Dat kan verantwoord met Saar aan Huis! Helemaal binnen de nog voortdurende Corona tijden, waarin met name ouderen steeds meer op zichzelf zijn aangewezen en hierdoor eenzamer worden. Door in te zetten op de kwaliteit van leven van ouderen, de focus op ‘wat er nog wel kan’ in zorg en gezelschap, biedt Saar aan huis (aanvullende) mantelzorg. Ook om mantelzorgers te ontlasten.

De kracht van Saar aan Huis (clienttevredenheid 9,3!) zit in vinden van de juiste match tussen de client met de ondersteuningsvraag en de beste Saar/zorgverlener. Sinds 1 oktober eindelijk ook in Midden-Limburg!

Wilt u meer weten; neem contact op met Jacqueline Kropman, als eigenaar van Saar aan Huis regio Midden-Limburg of via de website van Saar aan Huis.

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Echt – Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond of Weert? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Jacqueline Kropman

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Midden - Limburg
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.