Regio Midden - Limburg

Mensen helpen zit in mijn DNA. Jarenlang heb ik mensen mogen helpen aan een nieuwe baan, mooie bedrijven geholpen aan leuke gemotiveerde collega’s en collega’s geholpen om te ontwikkelen en door te groeien.

Toen enkele jaren geleden mijn vader ziek werd heb ik van dichtbij ervaren hoe belangrijk het is dat er mensen om je heen zijn die je helpen en ondersteunen in de zorg van je naaste zodat je samen zoveel mogelijk kan genieten van elkaar in de eigen vertrouwde thuisomgeving.

Door mijn jarenlange werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling gecombineerd met de persoonlijk opgedane ervaring met mantelzorg ben ik de juiste persoon om de verbinding te kunnen maken tussen uw wensen en behoeften en onze Saars en Brammen. Bij mij vind u een luisterend oor, een grote betrokkenheid maar bovenal het talent om dit om te kunnen zetten in concrete acties zodat uw mantelzorg tot in de puntjes geregeld is. Gaat niet bestaat (bijna) niet, samen met de Saar of Bram vinden we een manier waarop het wel kan. Uw welzijn en dat van onze Saars/Brammen is mijn grootste succes!

“Inzetten op kwaliteit van leven moet de kerntaak zijn in de zorg van ouderen.”

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Cranendonck, Echt – Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond of Weert? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Midden - Limburg

Wendy Huijs

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Midden - Limburg
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.