Regio Nieuwe Waterweg

Denise is verantwoordelijk voor de vestiging “Nieuwe Waterweg”. Zij zet zich met haar enthousiasme, sociale inslag en organisatietalent in voor senioren en gezinnen die (mantelzorg) ondersteuning kunnen gebruiken. Door aandacht, meer kwaliteit van leven, is waar Denise blij van wordt! Met haar kennis, ervaring en levensinstelling weet zij de zorgbehoefte snel in kaart te brengen en de passende Saar hierbij te bemiddelen.

Denise heeft ruime ervaring bij verschillende bedrijven waarbij het coachen van medewerkers, het verlenen van service en zorgvuldig relatiebeheer altijd voorop stonden. Door eigen ervaring in de mantelzorg heeft zij gekozen om “het roer om te gooien’’ en zich in te zetten voor medemens en maatschappij.

Denise denkt in mogelijkheden; heeft u structurele of incidentele hulp nodig? Denise komt geheel vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek. Zorgt u voor de koffie?

"Door de juiste aandacht kunnen wij ouderen meer kwaliteit van leven geven, daar ben ik van overtuigd."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Barendrecht, Rotterdam-Zuid, Rozenburg, Schiedam, Vlaardingen en Albrandswaard? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Denise Swam

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Nieuwe Waterweg
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.