Regio Nieuwe Waterweg

Mensen centraal: Charmaine plaatst de behoeften en wensen van de cliënt altijd voorop. Ze luistert aandachtig naar de cliënt en diens familie om een goed beeld te krijgen van de situatie en de benodigde ondersteuning. Ze streeft ernaar om een band van vertrouwen op te bouwen met de cliënt, zodat deze zich op zijn of haar gemak voelt om open te zijn over zijn of haar behoeften en wensen.

Verbinding en vertrouwen: Charmaine bouwt sterke relaties met cliënten en Saars, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Ze gelooft dat dit de basis is voor een succesvolle zorgrelatie. Ze investeert tijd in het leren kennen van de cliënt en diens familie, en ze is altijd bereikbaar voor vragen.

Maatwerk: Iedere cliënt is uniek, en Charmaine zorgt voor een zorgplan dat perfect aansluit bij de individuele situatie. Ze houdt rekening met de wensen, behoeften, interesses en mogelijkheden van de cliënt. Ze werkt nauw samen met de cliënt en diens familie om een zorgplan op te stellen dat past bij de levensstijl van de cliënt.

Veilige omgeving: Thuis is waar het hart is, en Charmaine creëert een veilige en vertrouwde plek waar cliënten zich optimaal gerust voelen. Ze zorgt ervoor dat de thuissituatie van de cliënt veilig en comfortabel is, en ze coördineert de zorg met andere betrokkenen, zoals familie, huisarts en fysiotherapeut.

Gedrevenheid en betrokkenheid: Met passie en enthousiasme zet Charmaine zich in voor het welzijn van ouderen in haar gemeenschap. Ze vindt het belangrijk dat ouderen kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving, en ze doet er alles aan om dit mogelijk te maken. Ze is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor haar cliënten.

Kwaliteit van leven: Haar ultieme doel is om de kwaliteit van leven van haar cliënten te optimaliseren en hen te laten stralen. Ze wil dat ouderen kunnen genieten van een onbezorgd leven, met zo min mogelijk beperkingen. Ze streeft ernaar om de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren, en ze biedt ondersteuning bij alle aspecten van het dagelijks leven.

"Met passie voor verbinding en kwaliteit van leven"

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Barendrecht, Rotterdam-Zuid, Rozenburg, Schiedam, Vlaardingen en Albrandswaard? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Rotterdam Noord

Charmaine Heijstek

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Nieuwe Waterweg
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.