Regio Noord - West Veluwe

Nadat Anita vele jaren als commercieel manager en als interim manager gewerkt heeft in de uitzendbranche en bij diverse uitgeverijen werkt ze sinds medio 2015 als zorgondernemer bij Saar aan Huis. Anita heeft ervaren dat je het verschil kunt maken door het leveren van persoonlijke service en door het menselijke aspect altijd in het oog te houden. Haar ruime ervaring met werven en selecteren van personeel, mede in de zorg, komen bij Saar aan Huis goed van pas. Anita is pas tevreden als klant en “Saar” een goede match zijn.

Anita runt de vestiging NwVeluwe samen met haar collega Michelle Jongejan. Michelle heeft ervaring in het organiseren van werkzaamheden en is tevens een ervaren mantelzorger, hierdoor is zij goed instaat om de behoeften van onze cliënten goed in kaart te brengen en een mooie match te maken tussen cliënt en Saar.

Anca Wierenga ondersteunt de vestiging in de backoffice. Ze heeft veel ervaring met administratieve processen. Zij zorgt ervoor dat zowel de Saar als de cliënt onze overeenkomsten in goede orde (veelal digitaal) ontvangt.

"Pas tevreden als Saar en cliënt een goede match vormen."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet en Elburg? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Gooi en Vechtstreek

Anita van den Noort

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Noord - West Veluwe
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.