Regio Noord - West Veluwe

Anita is sinds 2020 franchisenemer van Saar aan Huis Gooi & Vechtstreek. Per 2022 is Michelle Jongejan als coördinator uw aanspreekpunt, zij runt de vestiging samen met Anita.  Michelle vindt het belangrijk dat zij de client goed adviseert en passende hulp kan aanbieden door enerzijds de geschikte Saar te selecteren en anderzijds door kundig te adviseren over de diverse mogelijkheden.

Michelle is zelf mantelzorger geweest, zij kan zich vanuit haar eigen ervaring goed inleven in de situatie van zowel de client als de Saar.

Mantelzorg kan worden gefinancierd vanuit de WLZ, aanvullende zorgverzekering of het kan particulier gefinancierd worden. Wij adviseren u graag!

Vestiging NW Veluwe  heeft veel ervaring met 24-uurdiensten, nachtdiensten maar ook voor bijvoorbeeld 2 uur in de week gezelschap kunt u bij ons terecht. Wij hebben ca 75 geselecteerde Saars in de regio werken bij  onze cliënten, zij maken voor ons het verschil om u als client te ontzorgen en te kunnen bewerkstelligen dat onze cliënten langer zelfstandig kunnen blijven thuiswonen. Dit is een uiterst mooie rol die wij mogen vervullen.

Ook bij cliënten die in zorginstellingen zijn terechtgekomen kunnen wij door middel van gezelschap, een wandelingetje of een gesprekje voeren extra hulp bieden.

Neemt u contact met ons op? Wij staan voor u klaar.
Tot snel, Michelle en Anita

"Pas tevreden als Saar en cliënt een goede match vormen."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet en Elburg? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg Gooi en Vechtstreek

Anita van den Noort

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Noord - West Veluwe
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.