Regio Oost - Twente

Norma is verantwoordelijk voor de regio Oost-Twente. Zij is een geboren en getogen Enschedese en van vele markten thuis. Ze staat met haar voeten in de klei en met haar hoofd in de wolken om mensen te kunnen helpen in haar regio. Haar liefde voor mensen, persoonlijke manier van werken en ruime levens- en werkervaring wil zij graag inzetten voor de maatschappij. Hierdoor ervaart ook zij zingeving en kan zij haar deskundigheid op een waardevolle manier inzetten. Ook haar natuurlijke hospitality talent en verbindende en organisatorische kwaliteiten zijn bij Saar aan Huis van meerwaarde.

Vooral het ‘thuisgevoel’ is voor Norma erg belangrijk. De veiligheid van je eigen omgeving is helend en troostend weet zij uit ervaring. De liefdevolle en zorgzame Saars kunnen op vele vlakken ‘ontzorgen’ en kijken en luisteren naar wat echt nodig is en waar op dat moment behoefte aan is. De Saars voelen dit prima aan. Ze brengen structuur en zijn de smeerolie. Want juist de kleine dingen zijn zo waardevol voor mensen. Ook de volop aanwezige mooie natuur en cultuur in Twente kan prima ingezet worden. Net als een luisterend oor en gezien worden als je ergens mee zit of verdrietig bent. Er gewoon ‘zijn’ is volgens Norma de beste remedie tegen eenzaamheid en verhoogt het thuis gevoel.

Iedereen telt mee, wil gezien worden en doet ertoe! Norma denkt graag mee in oplossingen en mogelijkheden om zo lang mogelijk plezierig en goed verzorgd thuis te kunnen wonen.

"Iedereen telt mee, wil gezien worden en doet ertoe!"

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser en Oldenzaal? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Norma Elfers

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Oost - Twente
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.