Regio Venray

Zo lang mogelijk in je eigen vertrouwde, liefdevolle omgeving blijven wonen, is het mooiste wat er is! Maar soms is daar wat hulp bij nodig, bijvoorbeeld bij het doen van huishoudelijke werkzaamheden, het bereiden van de warme maaltijd, etc. Daar komen familie, vrienden, buren vaak als mantelzorger om de hoek kijken.

Maar door mijn eigen ervaringen als mantelzorger voor mijn beide ouders weet ik heel goed, dat de combinatie van mantelzorger, een baan en een jong gezin niet altijd even makkelijk is. En dan is het geen overbodige luxe om hulp in te schakelen. Saar aan Huis biedt structurele hulp waarbij de hulpbehoevende alle zorg krijgt die nodig is, en voor de mantelzorger de balans tussen gezin, werk en zorgtaken weer terugkeert. Hiermee neemt Saar aan huis de zorgen van de mantelzorger weg door de juiste zorg te verlenen aan de cliënt.

Mijn ervaring als mantelzorger gecombineerd met mijn voormalige werkzaamheden in de uitzendbranche zorgen ervoor dat ik prima in staat ben voor iedere zorgvraag de juiste Saar te vinden. Ik zet me volledig in om de zorgbehoevende zo lang mogelijk aangenaam, verzorgd en veilig thuis te laten wonen en ben pas tevreden als u, als klant, dat ook bent!

“Zorgen wegnemen, door de juiste te zorg te verlenen.”

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Bergen, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Venray of Westerbeek? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Claudia Keijsers

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Venray
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.