Regio West - Friesland

Simone Schmidt, die verantwoordelijk is voor de vestiging van Saar aan Huis Alkmaar, merkte dat er steeds meer mantelzorgondersteuning aanvragen uit West-Friesland kwamen. Dat was de reden voor haar om een tweede vestiging te starten in samenwerking met Petra Oxfoort die daar het aanspreekpunt is. Simone: ‘Ik ben geboren en getogen in Wijdenes dus echt een West-Friese. Ik ken de mensen en spreek de taal. Het is mijn thuis. Daarom kon ik deze kans niet laten lopen.’

Petra heeft 11 jaar mensen met dementie mogen ondersteunen en de laatste 12 jaar was zij werkzaam als Zorgmanager bij het Respijthuis Alkmaar.  Petra weet als geen ander wat ‘vervangende mantelzorg’ voor cliënten en mantelzorgers betekent. Het zoeken naar de juiste match tussen cliënt en Saar is voor haar dagelijks dankbaar werk!

Petra en Simone hebben jaren samen in het Respijthuis Alkmaar gewerkt. Hoe bijzonder is het, dat zij hun krachten weer bundelen in wat zij het liefste doen. Een luisterend oor bieden, ondersteunen en zoveel mogelijk ontzorgen om het thuis wonen voor de cliënt en mantelzorger zo aangenaam mogelijk te maken.

“U kunt ons altijd bellen voor meer informatie over Saar aan Huis”

Saar aan Huis West – Friesland is dementievriendelijk!

"Een Saar voor extra aandacht en ondersteuning."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggeland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec, Beemster of Edam-Volendam? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis aanvullende mantelzorg West-Friesland

Simone Schmidt en Petra Oxfoort

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis West - Friesland
werkt samen met partners