Regio West - Twente

In het Oosten van het land en de bijbehorende plattelandsgebieden kijken we graag naar elkaar om en zorgen we oprecht voor elkaar.. ‘Noaberschap’! Als geboren en getogen ‘Tukker’ weet Norma als geen ander hoe belangrijk deze traditionele kernwaarden zijn. Door vergrijzing, ook in dorpen en op het platteland, worden mantelzorgers extra zwaar belast. Voor elkaar zorgen lukt hierdoor soms niet zonder extra hulp. Saar aan Huis is een organisatie die zich bezighoudt met aanvullende particuliere mantelzorg. Saar aan Huis werkt in Twente niet alleen nauw samen met de reguliere zorg, maar vaak ook met noabers, zoals families, buren, straten, gemeenschappen en verenigingen.

Linda en Norma bundelen hun krachten en bedienen nu ook de regio West-Twente. Zij hebben jarenlange kennis en ervaring in het Oosten van het land. Linda woont in Almelo en is tevens eigenaar van de Saar aan Huis vestiging Deventer. Norma woont in Enschede en is eigenaar van de vestiging Oost-Twente. Samen zijn ze nu actief in heel Twente.

Met een mooi team ‘lokale’ Saars zetten zij zich elke dag in om uw naaste zolang mogelijk, met behoud van eigen regie, gelukkig en verantwoord thuis te kunnen laten wonen. De Saars bieden liefdevolle en persoonlijke ondersteuning in en om het huis. Hierbij is volop ruimte voor eigen ritme, wensen en gewoonten. Dus of u bijvoorbeeld tussen de middag warm wilt eten of in de avond..; het maakt voor de hulp van de Saar niet uit. Saar aan Huis doet haar best om zoveel mogelijk kleur en waarde aan uw dag en leven te geven. U bepaalt zelf waarbij en wanneer u ondersteuning wenst. Wij zijn zo nodig aanvullend aan de reguliere zorg en richten ons altijd op het welzijn van onze cliënten. Bij ons gaat het om de mens achter de zorgvraag. Daarom willen wij ook graag weten wat uw dag waardevol maakt. Met een beetje ondersteuning kan meestal nog best veel.

“Geen traditionele zorg, wel met zorg en respect voor tradities!

 

"Er ligt tussen Dinkel en Regge een land, ons schone en nijvere Twente. Het land van de arbeid het land der natuur. Dat is ons zo dierbare Twente!"

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de regio West-Twente: Gemeenten Hof van Twente, Twenterand, Tubbergen, Dinkelland, Wierden, Almelo, Hellendoorn, Ommen en Hardenberg? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Norma Elfers en Linda Roodhuizen

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis West - Twente
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.