Regio Zeeland Midden - Noord

‘Ouderen moeten langer thuis blijven wonen maar willen dat vaak ook. Ze vinden het fijn om in hun eigen huis en vertrouwde omgeving oud te worden,’ aldus Jolanda van de Sluis die de Saar aan Huis vestiging in noord en midden Zeeland runt. Als verpleegkundige heeft ze jarenlange ervaring in de zorg. Samen met haar man John die ondernemer is, ziet ze veel mogelijkheden om ouderen te ondersteunen in hun wens thuis te blijven wonen.

‘Van oudsher leunen Zeeuwen op mantelzorgers in hun omgeving: familie, buren of vrienden. Maar we zien dat de jongere generatie vaak weg trekt uit de provincie, dus het wordt steeds moeilijker die zorg goed te organiseren. Aanvullende mantelzorg is de uitkomst. Ik zeg altijd: het is niet ‘in plaats van’, maar ‘een aanvulling op’ de eigen mantelzorgers. Een Saar kan ondersteuning bieden in de vertrouwde omgeving.’

Jolanda is ervan overtuigd dat zij met Saar aan Huis veel Zeeuwse ouderen plezieriger thuis kan laten wonen. ‘Misschien kijken ze eerst nog even de kat uit de boom, maar langzaam maar zeker zullen ze ervaren hoe fijn het is als ze op een Saar kunnen vertrouwen met ondersteuning.’ Jolanda is het aanspreekpunt voor deze vestiging van Saar aan Huis, John zal meer de zakelijke taken op de achtergrond op zich nemen.

"Een Saar is een mooie aanvulling op de eigen mantelzorgers."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Schouwen-Duiveland, Tholen, Walcheren, Noord-Beveland of Zuid-Beveland? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Saar aan Huis Midden Zeeland

Jolanda van de Sluis

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Zeeland Midden - Noord
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.