Regio Zeist

Iris is van mening dat iedereen recht heeft op de beste vorm van zorg. Zij strijdt voor haar cliënten en Saars om de best mogelijke matches te vinden en te verbinden met elkaar. Als afgestudeerde manager in de zorg op de Hoge school Utrecht is zij opgeleid om alle takken van zorg te kunnen verbeteren. Het afgelopen jaar heeft zij veel ervaring opgedaan bij instelling Silverein in Lage Vuursche, hier heeft zij tijdens haar afstudeerstage als locatie manager mogen fungeren. Hier heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan met ouderen die te maken hebben met milde tot ernstige vormen van dementie.

Iris kiest voor Saar aan huis omdat zij midden in het veld staat en niet toekijkt vanaf de zijlijn. Haar passie ligt in het bieden van aanvullende zorg op het hoogst mogelijke niveau voor onze cliënten. Samen met haar toegewijde groep Saars staat ze klaar om de zorg naar een hoger niveau te tillen.

"Iris staat voor het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Woudenberg en Zeist? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Iris van der Wiel

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Zeist
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.