Regio Zeeland Zeeuws - Vlaanderen

Anderen meerwaarde geven aan hun leven. Dat was de belangrijkste drijfveer voor Heleen om Saar aan Huis Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen te starten. ‘In Zeeland zien we jongeren weg trekken. Ze gaan buiten de provincie wonen en kunnen geen mantelzorg verlenen. Dat kunnen we met Saar aan Huis oplossen.’Daarnaast vindt Heleen het mooi om ‘Saars’, betaald werk aan te kunnen bieden.

Als docent Zorg en Welzijn kende zij de zorgwereld van een andere kant. ‘Ik wil graag het grijze gebied tussen de medische zorg en de hulp van de vrijwilligers invullen. De aanvullende mantelzorg die wij met Saar aan Huis organiseren is aanvullend op de reguliere zorg.’De overstap naar Saar aan Huis past goed bij Heleen. Niet alleen vanwege haar affiniteit met zorg en ouderen, maar ook omdat ze een groot netwerk heeft dat voor Saar aan Huis goed van pas komt. Daarnaast vindt ze het fijn dat ze haar eigen tijd kan indelen.‘Met maatwerk oplossingen wil ik mensen helpen zodat zij met ondersteuning en begeleiding zo lang mogelijk in hun omgeving kunnen blijven wonen en daardoor een prettiger leven hebben. Dat doe ik met tweehonderd procent inzet.’

"Zorgen dat iemand prettiger leeft."

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Hulst, Sluis of Terneuzen? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Heleen Vogelaar

Laat hier uw gegevens achter:

Saar aan Huis Zeeland Zeeuws - Vlaanderen
werkt samen met partners

Via MantelzorgNL vinden hulpbehoevenden in het hele land ondersteuning in de vorm van aanvullende mantelzorg.
Saar aan Huis is dementievriendelijk gecertificeerd en hebben ervaring met zorgen voor ouderen met dementie.