Financieel Administratief Medewerker met kennis van Exact online
(32 - 40 uur)

Ben jij een kei op financieel administratief vlak en kent Exact Online voor jou geen geheimen?
Heb je ervaring in zowel debiteuren- als crediteurenadministratie en sta je garant voor kwaliteit? Lees dan vooral verder.

Wie zijn wij?
Saar aan Huis is, samen met het zusterbedrijf Care2B, een landelijk opererende organisatie die zich bezighoudt met het ondersteunen van mantelzorgers. Wij maken het mogelijk dat kwetsbare hulpbehoevende (oudere) mensen zo lang mogelijk met behulp van onze ondersteuning en begeleiding thuis kunnen blijven wonen. Dit organiseren we vanuit ons Servicekantoor, wat onlangs gevestigd is in het KPMG gebouw in Amstelveen, en vanuit 45 vestigingen verspreid over het land. 

Waar zijn wij naar op zoek?
Saar aan Huis Nederland is voor haar Servicekantoor op zoek naar een doortastende financieel administratief medewerker die ‘ownership’ durft te nemen voor de debiteuren- en crediteurenadministratie.

Wat houdt de functie van Financieel administratief medewerker in?
In de rol van Financieel administratief medewerker draag je zorg voor de facturatie en verwerk je diverse inkoop- en verkoopfacturen op een juiste en tijdige manier waarbij ook het juridisch aspect niet het oog verloren wordt. Je verwerkt op periodieke basis de bankmutaties en vraagt ontbrekende stukken op. Ook bewaak je de debiteuren- en crediteurenposities, signaleert afwijkingen en onderneemt actie waar nodig. Daarnaast ben je (mede)verantwoordelijk voor de voorbereiding en aangiften omzetbelasting en het bijhouden van de dossiers ten behoeve van de jaarrekening. Vanuit het land krijg je diverse e-mails met vragen en opmerkingen over facturen en uitbetalingen welke je vanzelfsprekend afhandelt. De financiële afdeling bestaat momenteel uit 2 medewerkers die rapporteren aan de Manager Finance. Natuurlijk werk je ook nauw samen met de 15 andere collega’s op het Servicekantoor. 

Kortom: Als Financieel administratief medewerker ben je een belangrijke schakel in het financiële proces van ons bedrijf!

En wat maakt deze functie zo betekenisvol?
De uitdaging is natuurlijk om jouw werk zo goed mogelijk te organiseren dat je iedere dag met een ‘leeg bureau’ naar huis kunt. Maar… de dankbaarheid die je telkens weer mag ervaren van onze cliënten en hun mantelzorgers maakt het waarom jij iedere dag met plezier je bed uitkomt en aan de slag gaat!

Wat bieden we jou? 
Saar aan huis bied je een veelzijdige en uitdagende baan waarbij je werkt in een enthousiast team dat betrokken, respectvol en oplossingsgericht te werk gaat. Je krijgt ruimte om jouw visie en input te geven op onze dienstverlening om op die manier gezamenlijk te groeien als professioneel team en individu.  

Daarnaast bieden we je:

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie;
 • Een basissalaris tussen de € 2.750,- en de € 3.750,- bruto per maand (op fulltime basis)
 • Een laptop en telefoon;
 • Een pensioenregeling:
 • De mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken;
 • Een werkweek van minimaal 32 uur;
 • Een fijne inspirerende werkomgeving met sportfaciliteiten, brasserie, voldoende gratis parkeergelegenheid etc.
 • Een organisatie die altijd in beweging is en gebruik maakt van moderne tools om je werk zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren

En wat heb jij ons te bieden?
Jij bent een gedreven, collegiale en professionele Financieel administratief medewerker met minimaal 2 jaar relevante werkervaring en woonachtig binnen een straal van 25 kilometer van  Amsterdam. Naast een afgeronde financiële opleiding op tenminste mbo-niveau is ervaring met Exact Online een must. Om ontzettend veel werkplezier uit deze functie te halen, bezit je tenslotte de volgende competenties;

 • Analytisch sterk;
 • Werkt secuur;
 • Veel verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Ondernemend;
 • Klantgerichtheid;
 • Werkt zelfstandig;
 • Flexibel;
 • Staat garant voor kwaliteit.

Nieuwsgierig?
Wij bieden je graag een kijkje in het ‘Huis van Saar’. Na een positief eerste gesprek met onze recruiter en een 2e ‘klikgesprek’ met je toekomstige leidinggevende, kun je een middag meedraaien op de financiële afdeling om te zien of deze baan jou echt op het lijf geschreven is.

Interesse?
Dan zien wij graag jouw CV met motivatie tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacature@saaraanhuis.nl. Eerst nog vragen? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de afdeling Finance via telefoonnummer 085 – 902 58 07